Architect Utrecht

OID architectuur:
Natuurlijk persoonlijk

O

Nieuwbouw, aanbouw, transformatie of renovatie in Utrecht?

OID architectuur is een jong architecten- en adviesbureau dat op bevlogen en functionele wijze bijdraagt aan een inspirerende leefomgeving. Door actief te luisteren worden uw eisen en wensen vertaald naar een Ontwerp In Detail. Er wordt een totaaloplossing geboden waarbij algehele duurzaamheid en technologie als volkomen gebruikelijke pijlers worden gezien. Naast architectonische ontwerpopgaven leent OID architectuur zich ook voor alle bouwtechnische en/of BIM werkzaamheden.


OID architectuur ontwerpt voor de particuliere markt en werkt daarnaast ook met ontwikkelaars, aannemers en architectenbureaus. Hierbij ligt de focus op woon- en leefomgevingen; nieuwbouw, verbouw, renovatie en/of transformatie. Het architectenbureau is gevestigd in Rijswijk (NB), nabij Woudrichem, Gorinchem en 's Hertogenbosch (gemeente Altena). OID architectuur bedient een grote regio, waaronder Utrecht. Het is van groot belang dat u een goede klik heeft met uw architect en dat deze aansluit bij uw wensen. Is OID architectuur deze partij? Vraag via onderstaande knop vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

OID architectuur | Bouwkundig architect Noord Brabant Altena

O

Visie

Of het nu architectuur, stedenbouw, interieur, transformatie of verduurzamen betreft; slim ontwerpen zonder eentonig te worden is de uitdaging van het heden en de toekomst. Meer denkwerk in een vroeg stadium van het project zorgt voor een andere zienswijze in het gehele ontwerpproces. Hierbij staat techniek aan de basis van het ontwerp. Daarnaast wordt het ook aantoonbaar drukker op onze aarde. Het is van belang deze beter te leren onderhouden en de leefbaarheid voor mens en natuur te verbeteren. Functionaliteit en rationaliteit zijn hierbij belangrijke uitgangspunten, terwijl duurzaamheid en oog voor de (directe) leefomgeving daarbij volkomen gebruikelijk zullen en moeten zijn.


Júíst creativiteit en kennis van architect en bouwkundige is van enorm belang om te voorkomen dat de leefbaarheid niet achteruit, maar juist vooruit gaat. 


OID architectuur werkt mét en vóór onder andere bedrijven, instanties en particulieren, ook in Utrecht. Of het nu nieuwbouw, verbouw, transformatie, renovatie over verduurzaming betreft: samen behalen we het hoogst haalbare en meer. Kennismaken? Via onderstaande knop kunt u een geheel vrijblijvend gesprek aanvragen.

OID architectuur | Architect met duurzame materialen en milieubewuste ontwerpen
OID architectuur | Duurzaam transformeren, verbouwen en isoleren van kantoor naar woning